Felméri Péter

Showder Klub fellépő

Népszerűség Felméri Péter jelenleg a 20. helyezett a népszerűségi versenyben az oldalon. Nyomd meg a "Tetszik" gombot, ha szeretnéd, hogy még jobban szerepeljen.
Született 1982. július 13. (Kolozsvár)
Foglalkozása A kolozsvári Báthory István Elméleti Líceumban fejezte be középiskolai tanulmányait 2001-ben. Utána a Babes-Bolyai Tudományegyetemen tanult informatikát. Egyetemi tanulmányai során fél évet töltött Hamburgban ösztöndíjasként. Három évig dolgozott informatikusként, mielőtt a humorista pályára állt volna.
Egyéb infók 2005-ben fellépett az Erdélyi Humorfesztiválon. A fesztivált a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagjai szervezték. A Csillagok háborúja című paródiája nem aratott nagy sikert, de a következő évben új műsorral indult, mellyel meg is nyerte a versenyt. 2007 szeptemberétől rendszeres fellépője a Dumaszínháznak és a Showder Klubnak. Rendszeresen látható a román TVR magyar nyelvű adásaiban. Gyakran hallható a Kossuth Rádió Rádiókabaré című műsorában. Riporterként rövid, utcai interjúkat készít Fábry Sándor "Esti Showder Fábry Sándorral" című showjához.
Egyéb linkek Felméri Péter a Humor Blogon
Felméri Péter profilképe

Kommentek

Visszajelzés

Mi a véleményed az oldalunkról? Tetszik, nem tetszik? Változtatnál valamit?

Kérlek, írd meg nekünk! Nyitottak vagyunk dicséretre, kritikára, óhajra, panaszra.