Kőhalmi Zoltán

Showder Klub fellépő

Népszerűség Kőhalmi Zoltán jelenleg a 5. helyezett a népszerűségi versenyben az oldalon. Nyomd meg a "Tetszik" gombot, ha szeretnéd, hogy még jobban szerepeljen.
Született 1977. október. 29. (Szentes)
Foglalkozása Gyerekkora Szenteshez és Csongrádhoz köthető. Szegeden járt gimnnáziumba. A BME Építészmérnöki karán szerzett diplomát.
Család Nős, három gyermek édesapja.
Egyéb infók Szerzőként megnyerte 1998-ban a Magyar Rádió Humorfesztiválját. Dolgozott a Rádiókabaréban illetve az Esti Showderben Fábry Sándor gegcsapatának tagjaként Litkai Gergellyel együtt. Litkai hívta meg az akkoriban induló Dumaszínházba. Nehezen vette rá magát, de mégis megpróbálkozott előadóként is. 2008 óta ő vezeti a HVG címlaptervező csapatát. Filmes próbálkozásai is voltak, például szerepelt a Buhera Mátrix című filmben, valamint a Bossa Astoria című animációs kisfilm forgatókönyvét is ő írta. Rendszeresen konferálja a Rádiókabaré és Kabaréklub adásait. 2009-ben Karinthy-gyűrűt kapott, mely a Magyar Rádió elismerése a szatirikus és humoros műfaj kimagasló képviselőinek. Badár Sándor és Hajdú Balázs mellett a "Szentesi Humormaffia" tagja.
Egyéb linkek Kőhalmi Zoltán a Humor Blogon
Kőhalmi Zoltán profilképe

Kommentek

Visszajelzés

Mi a véleményed az oldalunkról? Tetszik, nem tetszik? Változtatnál valamit?

Kérlek, írd meg nekünk! Nyitottak vagyunk dicséretre, kritikára, óhajra, panaszra.