Kovács András Péter

Showder Klub fellépő

Népszerűség Kovács András Péter jelenleg a 11. helyezett a népszerűségi versenyben az oldalon. Nyomd meg a "Tetszik" gombot, ha szeretnéd, hogy még jobban szerepeljen.
Teljes neve 1978. március 19. (Budapest)
Foglalkozása A középiskolát a József Attila Gimnáziumban és a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban járta ki. 1996-ban érettségizett, 2001-ben diplomát szerzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, 2004-ben pedig elvégezte a doktori iskolát.
Egyéb infók Tabított jogtörténetet és médiajogot a Károli Gáspár Református Egyetemen, jogi informatikai ismereteket az ELTE Informatikai Karán. Később azonban felhagyott a tanítással, ahogy a humoristakarrierje felívelt. 2004-ben lépett fel először az akkor induló Godot Dumaszínházban. 2006-ban a Magyar Rádió Humorfesztiváljának egyik fődíját és egy különdíjat zsebelt be. 2008-ban Karinthy-gyűrűt kapott. 2008-ban jelent meg a Hadházi Lászlóval, Litkai Gergellyel és Pataki Balázzsal közösen írt könyve: A Föld 99 legkevésbé ismert csodája. 2010-ben tematikus önálló esttel jelentkezett. Az Evolúció "másfél órában összegzi a földi élet több milliárd évét, és régóta megválaszolatlan kérdésekre olyan válaszokat ad, amelyek nem igazak, de viccesek".
Egyéb linkek Kovács András Péter a Humor Blogon
Kovács András Péter profilképe

Kommentek

Visszajelzés

Mi a véleményed az oldalunkról? Tetszik, nem tetszik? Változtatnál valamit?

Kérlek, írd meg nekünk! Nyitottak vagyunk dicséretre, kritikára, óhajra, panaszra.