Mogács Dániel

Showder Klub fellépő

Népszerűség Mogács Dániel jelenleg a 8. helyezett a népszerűségi versenyben az oldalon. Nyomd meg a "Tetszik" gombot, ha szeretnéd, hogy még jobban szerepeljen.
Született 1977. február 6. (Budapest)
Foglalkozása A Théba Színiakadémián végzett. A 19. epizódtól kezdve állandó szereplője a Munkaügyek című szituációskomédia-sorozatnak, mely 2012 óta az m1-en látható. Mivel a színészetből eleinte nem nagyon tudott megélni, több más állása is volt, dolgozott favágóként, vámügyintézőként, raktárosként, ingatlanügynökként és "telefonos kisasszonyként" egy internetes cégnél.
Család Édesanyja, Sárkány Katalin, képző- és iparművész. Édesapja festő és író volt, de egyéves korától nevelőapja nevelte, aki építészként dolgozott. Nagyszülei bábszínházat is működtettek a háború utáni Németországban. A bábok később is folyamatosan felbukkannak a színész-humorista életében. Dániel jelenleg nőtlen. Úgy érzi, az ismertség negatívan hatott a csajozási sikereire.
Egyéb infók Kis gyerekként annyira félt E.T.-től, hogy orvosi segítségre is szüksége volt. Első fellépése a Dumaszínházban eléggé furcsára sikeredett, mivel egy barátjával közösen adtak elő egy darabot jelmezben, mintha egy "szokásos" színházban lettek volna. Csak utána tudta meg, hogy mi is a magyar stand-up comedy. Saját bevallása szerint függ a számítógépes játékoktól. Most felnőttkorában bepótol mindent, ami gyermekkorában kimaradt. Ő mozgatja és adja hangját Brendonnak, a Comedy Central Susogós Mackók című egyperces epizódokból álló bábsorozatában.
Egyéb linkek Mogács Dániel a Humor Blogon
Mogács Dániel profilképe

Kommentek